• 55 95 00 96

Kontorflytting

Kontorflytting krever ofte store ressurser i form av personell og materiell. Kontorflytting er ganske vanlig når en bedrift går gjennom endringer, ofte ser man på kontorflytting som en skremmende oppgave, men hvis kontorflyttingen planlegges riktig og nøyaktig, da vil flyttingen gå problemfritt. Petter Dahl as tilbyr tilpassede kontorflyttingstjenester for sømløs flytting av kontorutstyr. Vi tar oss av alt og du bare lener deg tilbake.

Vi har ekspertisen og ressursene til å implementere effektive løsninger for flytting av bedrifter og flytte kontoret uten forstyrrelser. Vi sørger for at nedetiden for deres operative virksomhet er minimum, slik at dere forsetter nærmest uavbrutt med deres arbeid. Våre medarbeidere er opplært og kvalifisert til å flytte alle slags kontorutstyr, på en problemfri og organisert måte. Vi tilbyr også ulike former for emballasje så dere slipper å tenke på hva dere trenger for flyttingen.

Vårt engasjement og vilje til å betjene kundene bedre kombinert med vår ekspertise innen kontorflytting, infrastruktur og teknologi gir oss en fordel over våre konkurrenter. Hver bedrift har forskjellige krav og behov til flytting av utsyr og vi kan utføre oppdraget uavhengig av størrelse. Enten det er snakk om et lite kontor eller stort som beveger seg over byen eller til andre deler av landet, kan vi enkelt møte dine behov.

Kontakt oss

Har du spørsmål om våre tjenester?
Ring oss på 55 95 00 96
eller Send oss en melding i skjemaet under

Vennligst skriv en melding

Vennligs fyll inn navn

Vennligst fyll inn telefonnummer

Vennligst fyll inn epost

Vennligst fyll inn bobmedlemsnummer